L'Olot somriu amb el cinquè triomf seguit (0-1)

Un gol de cap de Barnils a la sortida d'un córner decanta el partit a favor dels garrotxins

Barnils celebra el gol amb els seus comapnys

Barnils celebra el gol amb els seus comapnys / Jordi Juvanteny / UE Olot

Redacció

L'Olot continua somrient, convencent i guanyant. Els garrotxins han encadenat la cinquena victòria consecutiva al camp de la Grama (0-1) gràcies a un gol de Barnils a la sortida d'un córner a la segona part. El triomf manté el conjunt volcànic com a líder en solitari de Tercera Federació.

Un equip amb recursos i diferents registres. L'equip de Pedro Dólera és capaç d'adaptar-se a múltiples situacions i plantejaments. Quan no és l'instint letal de Marc Mas, apareixen altres jugadors per sumar. I amb una opció tan variada i rica, els olotins són un equip molt difícil de doblegar. Una bona mostra d'aquesta solidesa és la imbatibilitat a domicili.

El protagonisme a Can Peixauet ha sigut per a Barnils. El central ha anotat el primer gol de la temporada a la sortida d'un córner. Sol dins l'àrea, el de Seva ha ajustat el cop de cap amb la testa lluny de l'abast del porter. En un dia en què els jugadors no han estat encertats de cara a porteria, Mas ha topat amb el travesser en els primers compassos, la pilota aturada ha desencallat el partit. Tres punts més a prop de l'objectiu, la tornada a Segona Federació.