El Peralada treu un punt de Reus (1-1)

L'última victòria a domicili dels xampanyers va ser a la tercera jornada de lliga

Els capitans del Reus i el Peralada amb la tripleta arbitral

Els capitans del Reus i el Peralada amb la tripleta arbitral / CF Peralada

Redacció

El Peralada ha sumat un treballat punt al camp del Reus (1-1). Els d'Àlex Marsal s'han avançat amb un gol de Gallardo a la primera part que els del Baix Camp han neutralitzat poc després.

La malastrugança fora de casa del Peralada continuarà una setmana més. Els xampanyers no guanyen a domicili des de la jornada número tres, quan van aconseguir-ho al camp de la Rapitenca. Contra el Reus, han tret un punt treballat i suat. Jaime ha avisat primer per als locals amb una falta directa al pal, però han estat els verd-i-blancs qui han marcat primer. Gallardo ha rematat amb la testa un córner servit per Jandro (23'). Abans de la mitja hora de joc, Vaz igualaria el marcador.

La segona part dels alt-empordanesos ha estat de resistència davant les múltiples i clares ocasions dels reusencs. Jona, la defensa i la falta d'encert local han evitat que el marcador no es mogués. Tot i això, el Peralada ha tingut l'oportunitat de marxar amb els tres punts en una acció de Pol Gómez a les acaballes. Xavi Molina ha salvat sota pals la tova rematada del migcampista. L'empat deixa els peraladencs a quatre punts de la zona de play-off.