El MIC incorpora quatre noves seus

Breda, Vilamalla, Maçanet de la Selva i Celrà són les novetats del torneig d'aquest 2024, que es disputarà del 27 al 31 de març

Un partit entre l'Espanyol i el Liverpool del torneig de l'any passat

Un partit entre l'Espanyol i el Liverpool del torneig de l'any passat / Dani Muñoz

Marc Brugués

Marc Brugués

El MIC 2024 continua escalfant motors i a manca de poc més d'un mes per a la inauguració, avui s'ha sabut que hi haurà quatre seus noves. Amb l'entrada de Celrà, Vilamalla, Maçanet de la Selva i Breda, el torneig arribarà per primer cop a jugar-se en quaranta municipis diferents de les comarques gironines. El MIC d'aquest any es disputarà entre el 27 i 31 del proper mes de març. Els 412 equips participants i els més de 8.000 jugadors disputaran un total de 1.012 partits i ho faran en 56 camps repartits per tota la demarcació. 

Figueres tornarà a acollir la inauguració i també les finals de les categories U12 A, U13 i U15 de dissabte, mentre que el desenllaç de la resta de categories es viurà a Palamós durant el cap de setmana. Banyoles serà el municipi encarregat un any més d'acollir els partits del Pre-MICFootball, esdeveniment que tornarà a servir d'aperitiu.

"A les comarques gironines ens sentim com a casa. Estem molt orgullosos que el MIC s'hi jugui des de fa tant de temps. És un territori amb el qual hem mantingut sempre una excel·lent relació i que mai ens ha deixat de banda des de fa més de vint anys", explica, David Bellver, president de MICFootball.