L’Escala encarrila la salvació amb una victòria a Vilafranca (1-3)

Els jugadors de l'Escala celebren la victòria al vestuari.

Els jugadors de l'Escala celebren la victòria al vestuari. / FC L'ESCALA

Redacció

L’Escala ha tornat avui al camí de la victòria, després de l’ensopegada de la jornada anterior al camp del Vilassar de Mar (6-2) en què Aday Benítez va acabar expulsat amb una targeta vermella i ara ha de complir un càstig de quatre partits. El primer encontre sense el seu entrenador a la banqueta ha estat favorable per als altempordanesos amb un triomf davant un rival directe que els aplana el camí cap a la permanència. Al novè lloc amb 29 punts, l’Escala en té sis de marge respecte al descens que marca, precisament, el Vilafranca. 

En un duel entre rivals directes, va ser el Vilafranca qui va colpejar primer. Cadena va obrir la llauna a favor dels locals, però abans de la mitja part Xumetra va marcar el gol de l’empat que, posteriorment, conduiria als seus cap a la victòria.

L’Escala va sortir a buscar el segon gol a la segona part. Després de diversos intents -Xumetra va veure com el porter li aturava un xut ajustat-, Pablo Calbete va posar els escalencs per davant al marcador amb una rematada de cap.

Els d’Aday volien aprofitar el seu domini per ampliar el marcador. Primer, Iker García va topar amb el porter. Ho aconseguiria en el temps afegit. La permanència és més a prop.