El Bisbal Bàsquet jugarà les fases d'ascens a LEB Plata

L’equip de Carles Rofes atropella al Martorell, que no té cap argument en contra del lider i es garanteix somiar en l’ascens a falta de cinc partits

Els bisbalencs han demostrat el seu poder ofensiu anotant més de 90 punts i 12 triples

La plantilla del Bisbal Bàsquet celebrant la victòria

La plantilla del Bisbal Bàsquet celebrant la victòria / Bisbal Bàsquet

Jan Torrent

A la capital del Baix Empordà s’està escrivint la història. El Martorell ha sigut el conjunt el qual li ha tocat viure l’escombrada que s'ha presenciat al Pavelló Vell aquesta tarda de dissabte. El contrincant no era el més competitiu, però la sensació era que no importava el rival, el resultat seria el mateix. Els bisbalencs només volien guanyar.

Tan sols utilitzant l’anotació dels dos primers períodes, el conjunt entrenat per Carles Rofes, també hauria guanyat als visitants. La Bisbal sabia que podia començar a fer història des d'aquest partit i, tal com fan els equips grans, no han deixat escapar l’oportunitat. 

De tots els jugadors que han jugat, només Guillem Planas s'ha quedat sense anotar. Tot i que només va llançar una vegada a cistella i un tir lliure. 

Durant aquesta setmana, el Bisbal Bàsquet ha incorporat un nou jugador a les seves files, Roger Serra, el qual ha semblat que portes tota la vida jugant amb els seus nous companys. 12 punts, 8 captures i 16 de valoració per l’exjugador del C.B. Sant Gregori Vall de Llémena.

Una vegada aconseguit el bitllet per jugar les fases d’ascens, els bisbalencs hauran d’esperar per saber quins seran els seus contrincants. Presumiblement hi haurà el Mollet el qual té la classificació a tocar. El somni de competir a LEB Plata està una mica més a prop.