Marina Bassols confirma l'assistència al torneig de tennis femení de la Bisbal

La capital empordanesa, Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró acolliran el tennis de primer nivell entre l'abril i el maig

La presentació dels dos torneigs de tennis femení gironins.

La presentació dels dos torneigs de tennis femení gironins. / DIPUTACIÓ DE GIRONA

Redacció

La blanenca Marina Bassols, número 107 del rànquing WTA, tornarà a participar al WTA Tour 125 de la Bisbal d’Empordà, que ja és un dels quatre torneigs més importants de l’estat espanyol. Així es s'ha confirmat avui en la presentació de l’Open Internacional Femení Solgironès de la Bisbal d’Empordà i del Torneig Internacional de Tennis Femení Platja d’Aro 365, que ha tingut lloc a la Diputació de Girona. Ambdues competicions, les quals es disputaran entre l’abril i el maig, consoliden les comarques gironines com un punt de referència d’aquesta especialitat.

D’entrada, el torneig de la Bisbal s‘ha projectat en un dels quatre torneigs més importants d’Espanya en tan sols vuit edicions. Comparteix la categoria WTA Tour 125 amb València i Lleida (amb una dotació superior als 105.000 euros en premis), i només el supera el WTA Tour 1000 de Madrid. Enguany, es disputarà entre l’1 i el 7 d’abril i inaugurarà la temporada de terra batuda.