Detingut un jugador del Santa Eugènia per deixar ferit greu un del Sils en una baralla tumultuària durant un partit de futbol

Els Mossos han identificat i arrestat a Salt al presumpte agressor que és menor d'edat

Vídeo | Una baralla tumultuària en un partit de juvenils a Sils acaba amb un jugador a l'hospital

Per veure aquest vídeo, subscriu-te a Diari de Girona o inicia sessió si ja ets subscriptor

Subscriu-te

Ja ets premium? Inicia la teva sessió aquí

DdG

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra han detingut a un jugador del juvenil del Santa Eugènia per ser presumpte autor d'un delicte de lesions. Es tracta d'un menor d'edat a qui acusen d'haver ferit de gravetat durant un partit a un integrant del club rival, el Sils.

Això va succeir a Sils el dia 25 de febrer durant un partit de la 17a jornada de Segona divisió juvenil. Durant l'enfrontament es va produir una baralla tumultuària en el tram final de l'encontre entre el Sils i la Santa Eugènia. El duel va quedar suspès arran dels fets.

I és que al minut 89 quan diversos aficionats d'ambdós equips van saltar al terreny de joc protagonitzant una batalla campal al terreny de joc. Va ser llavors quan el jugador del Santa Eugènia presumptament va agredir un futbolista del Sils que es trobava a la banqueta local.

El jugador que va rebre, el qual portava el dorsal número 17, va haver de ser traslladat a l'hospital amb lesions a l'ull dret i al pòmul, per les quals ha hagut de passar per quiròfan. El jove de 18 anys va acabar amb lesions greus: una paràlisi facial i va ser intervingut a l'hospital Josep Trueta el dia 3 de març.

La família del noi de 18 anys ferit va presentar denúncia als Mossos d'Esquadra, tal com avançar Diari de Girona. Els agents de la comissaria de Santa Coloma de Farners han investigat el succés i finalment, a partir de testimonis i imatges del succés han pogut identificar i determinar l'autoria de l'agressió en el camp del Sils.

La detenció es va fer aquest dimecres dia 20 de març a un quart de sis de la tarda a Salt. El menor està acusat d'un delicte de lesions. Tot i això, l'arrest en ser menor d'edat va quedar sense efecte i el jove haurà de respondre davant la Fiscalia de menors quan li ho requereixi.

Subscriu-te per seguir llegint