Jugaran les fases sector per classificar-se pel Campionat d’Espanya

Demà juguen l'últim partit del Campionat de Catalunya contra l'Esplugues B

Genis Trullas tirant a porteria contra el Barça.

Genis Trullas tirant a porteria contra el Barça. / Martí Curbet - CH Bordils

Jan Torrent

El Bordils no ha trobat la manera de fer mal a un Barça molt superior. Durant els cinc primers minuts, els de Quim Cos van aguantar la força física blaugrana (2-3), però a poc a poc els visitants anaven aixamplant la diferència en el marcador. En els següents cinc minuts el Bordils no va ser capaç de marcar cap gol (2-7).

A partir del minut deu, l’enfrontament d’aquest Top-6 havia perdut tota la seva rellevància. 5 a 13 en el marcador i una sensació de superioritat aclaparadora.

De fet, en els primers quinze minuts de partit, ja estava pràcticament sentenciat, amb una diferència de 8 gols en el marcador. Fins a vint gols de diferència (18-38, al minut 50’) van arribar a tenir els blaugranes. Tot i això, Genis Trullas, jugador del Bordils, amb sis gols va ser un dels màxims golejadors de l’enfrontament.

Els verds-i-blancs eren conscients que endur-se la victòria seria una fita molt i molt complicada, per això, van decidir aprofitar per gestionar les forces físiques, poder donar minuts als menys habituals i, també preparar el partit de demà tàcticament contra l’Esplugues B. La medalla de tercer millor equip de Catalunya està en joc en aquest duel d’alt voltatge.

Demà a Sarrià de Ter (16:15- Pavelló U.E. Sarrià) jugaran l’últim partit del Campionat de Catalunya, que servirà per preparar una mica més el Campionat d’Espanya. El rival del Bordils, l’Esplugues B va superar al Granollers Sporting (26-27) als quarts de final i, va perdre a les semifinals contra el Granollers (33-19). La primera fase dels Campionats d’Espanya es disputarà entre el 26 i 28 d’abril, però encara no se sap la seu. A mitjan setmana vinent sortirà a la llum.