L'Olot guanya a Reus i ja és virtualment a Segona RFEF (0-2)

Els olotins poden celebrar el títol de lliga aquest diumenge si puntuen a casa contra el Tona

Marc Mas celebrant el primer gol a Reus

Marc Mas celebrant el primer gol a Reus / Jordi Juvanteny / UE Olot

Jofre Amargant Bosch

No és oficial ni matemàtic, però és oficiós. L'Olot és campió de Tercera Federació després d'imposar-se 0 a 2 al Reus i ampliar fins a 15 el marge de punts quan resten els mateixos per finalitzar la lliga.

La derrota de l'Hospitalet al camp del Girona B havia deixat en safata el títol als olotins. Una oportunitat que no es podia deixar escapar al Baix Camp. La primera gran ocasió dels garrotxins ha estat a les botes de Forés. El de Sant Gregori ha combinat amb Mas i ha estavellat la pilota al pal (21'). El conjunt volcànic no ha tingut ni temps per lamentar-se perquè Mas no ha perdonat en la següent ocasió (25'). El selvatà no ha fallat en un dia clau per a l'equip. Els olotins han pogut fer el segon abans del descans, però les ocasions d'Urri i Mas s'han trobat una bona resposta de Verdejo sota pals.

El porter local tornaria a ser protagonista a la segona part amb una aturada a Juvi. A l'àrea contrària, Batalla també ha estat crucial per mantenir l'avantatge dels visitants. La sentència del matx aniria a càrrec de Maynau. El de Tossa ha tret a passejar l'esquerra per fer el segon. L'Olot ha fet la feina i només li queda poder celebrar a casa, amb la seva parròquia, el campionat de lliga.