El Garatge Plana Girona agafa aire amb una victòria vital contra el Mataró (2-1)

Els de Xavier Garcia superen amb molt patiment el cuer i tenen tres punts de marge respecte al descens directe

Els jugadors del Girona es conjuren abans del partit

Els jugadors del Girona es conjuren abans del partit / Girona CH

Guillem Camps

Ho ha patit d'allò més el Garatge Plana Girona, però ha valgut la pena per allunyar-se del drama del descens directe en un partit davant el ja descendit Mataró que s'ha resolt en els últims minuts (2-1).

Després d'una primera part sense gols, els jugadors de Xavier García s'han avançat a cinc minuts pel final amb un gol d'Aguirre. Amb els visitants abocats a l'atac, els gironins feien el que semblava que era el gol de la sentència a través de Vázquez. Quedava poc més d'un minut i els tres punts eren pràcticament al sarró. Aleshores, els mataronins han escurçat distàncies amb una diana de Vila i els últims segons han sigut d'autèntic infart, però aquesta vegada la victòria no s'escaparia de Palau. Amb aquest resultat, els gironins escapen del precipici i a falta de dos jornades tenen tres punts més que el Rivas, en zona de descens directe.