Badosa, una altra remontada camí de la tercera ronda on l'espera Sabalenka

La tenista gironina ha remuntat contra Yulia Putinseva a la 2a ronda del Roland Garros

Badosa celebra un punt durant el partit

Badosa celebra un punt durant el partit

EFE

EFE

La tenista de Begur Paula Badosa i s'ha abonat a les remuntades a Roland Garros i aquest dijous ha tornat a remuntar en aquesta edició del torneig, cap a la tercera ronda, contra la kazakh Yulia Putintseva, per 4-6, 6-1 i 7-5 en poc més de dues hores de joc.

La catalana, que va arribar a quarts de final el 2021, i en ple procés de recuperació d'una lesió que la va mantenir mesos allunyada de les pistes, es mesurarà ara contra la bielorussa Arnya Sabalenka, número dos del món, guanyadora de les dues últimes edicions de l'Open d'Austràlia.

El partit, que va tenir dues interrupcions per la pluja, va ser un calc del de primera ronda contra la britànica Katie Boulter, que la gironina va acabar guanyant per 4-6, 7-5 i 6-4.

De moment Badosa sembla tenir controlats els problemes d'esquena que arrossega.

La begurenca va tornar a la competició durant el passat torneig de Madrid, després d'haver-se hagut de retirar a Sttugart precisament en un partit contra Sabalenka.

Serà la setena vegada que Badosa s'enfrontarà a Sabalenka, a la que només ha derrotat en dues ocasions, l'última en les Finals de 2021.