19 de febrer de 2018
19.02.2018
Noticias de Motor
Finançament 

Tens clar el cotxe que vols? Aquesta és la millor manera de pagar-lo

Al mercat existeixen diferents productes financers pensats per disposar d'un vehicle o una completa flota. Compra amb finançament, rènting o lísing? Coneixeu les opcions per fer "rodar" el vostre negoci.

21.02.2018 | 07:02
Alfa Romeo Stelvio, Fiat Professional Talent i Jepp Compass

Alfa Romeo Stelvio, Fiat Professional Talent i Jeep Compass


Un Alfa Romeo Stelvio, un Fiat Professional Talent, un Jeep Compass o un Fiat 500X. Si és un professional autònom potser un d'aquests models cobreixi les necessitats de mobilitat del seu negoci. Per a una pime o una gran empresa, tots aquests poden formar part d'una completa i moderna flota amb vehicles comercials lleugers, cotxes urbans i SUVs.

Però a més de l'elecció de marca i segment, hi ha una altra decisió important sobre la taula: prefereix ser propietari o millor pagar una quota per gaudir del vehicle que inclogui tots els serveis i gestions?

Salvant les diferències i fent un paral·lelisme amb el sector immobiliari, a l'hora d'accedir a un vehicle, de la mateixa manera que en buscar habitatge, el client pot demanar una hipoteca o préstec (finançament tradicional) o optar pel lloguer amb opció a compra (lísing) o lloguer "tot icluido" (rènting). Per exemple, podria conduir un Alfa Romeo Stelvio des de 557 €/mes i sense entrada amb tot el que necessita inclòs, durant 48 mesos i 20.000 km a l'any.

L'exemple és una de les solucions financeres de LEASYS, l'empresa de rènting del Grup FCA (Fiat Chrysler Automòbils), i la seva divisió comercial de Fleet & Business per les seves marques Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep i Abarth. És la millor alternativa?

En els seus concessionaris Business Center, repartits per la geografia espanyola, els assessors d'empreses especialitzats estudien el cas de cada client i el seu model de negoci. Hi ha un únic interlocutor qué dona les millors recomanacions financeres sobre quin vehicle comprar i com (rènting, lísing, easy lease, finançament tradicional, easy pla). L'interessat pot provar el vehicle nou i, gràcies als serveis personalitzats de manteniment i postvenda, té a la seva disposició cotxe de substitució i prioritat de diagnòstic i servei en taller, entre altres avantatges. Cada vez es más habitual encontrar paquetes y ofertas a medida, aunque si hablamos de adquisición de bienes afectos a actividades económicas la compra con préstamo, el renting y el leasing son las fórmulas habituales.

Compra vs Lísing vs Rènting

Cada vegada és més habitual trobar paquets i ofertes a mida, encara que si parlem d'adquisició de béns afectes a activitats econòmiques l a compra amb préstec, el rènting i el lísing són les fórmules habituals.

Compra amb finançament

És la forma tradicional de finançar el vehicle. Es tria l'entrada i el termini i es paga una quota amb interessos mes a mes.

Lísing

Es tracta de la fórmula de l´"arrendament financer" sense haver de ser el propietari. En finalitzar a durada del contracte, el titular té l'opció a compra del cotxe pagant el seu valor residual, ampliar el període d'ús o tornar el cotxe.

Rènting

En aquest cas, s'abonen quotes per l'ús del vehicle en què es pot incloure tot el necessari per no haver de preocupar-se per res més (matriculació, segur, manteniment...). Al final del contracte es retorna el cotxe i se n'estrena un de nou.

Concessionari amb solucions de finançament de FCA a Girona

FCA (Fiat Chrysler Automòbils) i LEASYS (empresa de rènting de llarga durada pertanyent a FCA Bank) posen la seva cartera de productes i serveis a disposició del client professional a Girona (empresas, pimes, RAC, empreses de rènting, autònoms) en el concessionari "Italicklass" (Nacional II, 19, Fornells de la Selva).

Comparativa de solucions financeres

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Marca:
Model:
Província: