08 de setembre de 2019
08.09.2019
Diari de Girona

Les barbes ja tenen també el seu dia internacional

El World Beard Day, que tindrà lloc cada primer dissabte de setembre, es va celebrar ahir per primer cop

07.09.2019 | 23:43
Cada vegada els homes tenen més cura de la seva barba.

La barba està de moda, és innegable. S'ha convertit en la insígnia pràcticament de la masculinitat, imprescindible tant en l'estil més dandi com per als hipster o drapaires, per això mateix no és d'estranyar que s'hagi declarat el primer dissabte de setembre com el World Beard Day, la qual cosa significa el dia internacional de la barba.

La celebració té el seu origen en la cultura vikinga, on la barba feia d'abric natural però també era un sinònim de força, masculinitat i orgull. Avui dia ha evolucionat per a convertir-se en un autèntic complement més, tan important com el nostre cabell.

Però no sempre és tan fàcil lluir una barba tan poblada com la dels antics víkings i és per això mateix els avanços, tecnologia i cirurgia també han arribat a les barbes. Avui les clíniques especialitzades ofereixen retoc de barba, dirigida a homes que només necessitar emplenar petites àrees on no els surt pèl; farciment de barba, per dotar-la de més densitat; i superpoblada, per semblar un llenyataire canadenc.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook