Una de les incògnites d’una de les notícies d'aquest estiu, la separació de Gerard Piqué i Shakira i la relació del blaugrana amb una estudiant de relacions públiques que treballava per a ell, ha sigut revelada. Es tracta de la identitat de la jove. El diari britànic The Sun publica el seu nom: Clara Chia Marti, una jove de 23 anys que el futbolista hauria conegut quan ella era cambrera i que més tard va contractar per a la seva productora Kosmos, on continua treballant.

Aquesta és la xicota de Gerard Piqué, segons la premsa britànica EPC

Si bé la ruptura amb Shakira es va produir al juny, la publicació assegura que l’esportista i l’estudiant fa bastant temps que es veuen. «Gerard i Clara s’han estat veient durant mesos. Ella és una estudiant que també treballa per a ell a la seva oficina, organitzant esdeveniments. Han mantingut la seva relació en secret, però tots els que els envolten saben el que està passant».

Sense rastre a les xarxes

I continua: «La gent l’ha ajudat a mantenir la relació en secret i ha esborrat els comptes de Clara a les xarxes socials perquè no puguin trobar fotos d’ella. Només això fa que els seus companys pensin que va de debò».

El 6 de juliol passat les Mamarazzis ja confirmaven a El Periódico de Catalunya, del mateix grup editorial de Diari de Girona, que la jove, «identificada com a C. i de la qual estan informant des de l’exclusiva del passat 1 de juny, treballa a Kosmos, l’empresa de Piqué. Però, en contra del que s’ha fet públic en altres mitjans, no és la mà dreta del futbolista a la firma, sinó una empleada més.

De fet, és una de les últimes incorporacions que s’han fet a Kosmos després dels bons resultats que l'empresa ha tingut. I afegeixen que tots dos miren de mantenir una relació laboral molt discreta i que amb prou feines es relacionen a la feina.