Semblava que la ruptura de Shakira i Gerard Piqué es convertiria en un divorci més però tot va fer un gir quan es va conèixer la identitat de la noia amb la qual el futbolista hauria enganyat a la cantant. El seu nom, Clara Chía. Ara, han aparegut noves dades la relació entre Piqué i Chía. Sembla que el seu amor no és de fa setmanes ni mesos.

El programa Ya es mediodía assegura que Gerard Piqué i Clara Chía portarien junts més d'un any.

Una altra de les coses que ha sortit a la llum és que el gener de 2022 Shakira li va oferir a Piqué acudir a teràpia de parella per intentar solucionar els seus problemes i salvar la seva relació, però ell no ho va acceptar. Era Clara Chía el motiu?

Clara Chía, estudiant i treballadora

Clara Xia Martí ha esborrat les seves xarxes socials, molt probablement per evitar que la seva vida ocupi els titulars dels mitjans. El tabloide britànic The Sun ha dit que Piqué i la seva nova xicota es van conèixer a Kosmos, l'empresa del futbolista en la qual Clara treballa, tot i que Vanitatis assegura que el català tenia relació amb ella molt abans que ocupés un lloc a la seva empresa. "Chía era cambrera en una de les discoteques a les quals Piqué anava de festa amb Riqui Puig i altres companys de l'equip. Va ser un enamorament sobtat immediat", avança la mateixa publicació.

"Jove, rossa, estudiant de Relacions Públiques i fitxada per Piqué per a treballar a Kosmos Global Hòlding S.L., empresa que va crear el 2017", així defineix el diari El Mundo a Clara Chía. Clara és una estudiant que fins ara ha viscut allunyada de l'atenció mediàtica. Es diu que sempre ha compaginat els estudis amb el treball. La seva relació amb el futbolista, segurament, ja li ha canviat el seu dia a dia.