El raper estatunidenc Takeoff, del grup Migos, ha mort aquesta matinada després de rebre un tret en una festa privada que se celebrava en una bolera.

Un representant del grup ha informat a la premsa local que el succés ha tingut lloc al voltant de 3/4 de tres de la matinada a Houston (Texas) durant la nit de la popular celebració de Halloween.

La policia i els bombers van acudir al lloc dels fets, una bolera ubicada al centre de la ciutat, després de rebre una trucada d'emergència, i en arribar van localitzar a unes 50 persones i a un home amb una ferida de bala al cap o al coll.

L'home, de 28 anys, a qui els oficials no van identificar immediatament, va ser declarat mort al mateix lloc.

La policia va confirmar a més que un altre membre del grup, Quavo, estava present en el moment del tiroteig, que va deixar dos ferits més.

Fundat el 2008 a la ciutat de Lawrenceville (Georgia), Migos estava format pels rapers Quavo, Takeoff i Offset, encara que recentment Quavo i Takeoff havien llançat un treball conjunt sense el tercer membre del grup. Entre els seus èxits més famosos hi ha el hit "Versace", del 2013.