Les cinc catàstrofes que ens esperen aquest 2023 segons Baba Vanga, la «Nostradamus dels Balcans»

Aquesta herbolària cega de Bulgària va predir diversos successos com el desastre de Txernòbil, els atemptats de l'11-S o la mort de Lady Di

Baba Vanga va morir l'any 1996.

Baba Vanga va morir l'any 1996. / Пакко

Lola Gutiérrez

Baba Vanga, coneguda popularment com la ‘Nostradamus dels Balcans’, va ser una herbolària cega búlgara que va morir el 1996 als 85 anys víctima d’un càncer de mama.

Tot i això, i malgrat que va morir fa gairebé 20 anys, ha deixat les seves prediccions fetes fins a l’any 5079. De fet, va predir la mort de Lady Di –que es va produir un any després de la seva pròpia mort, el 1997– i els atemptats de l’11 de setembre del 2001 –«dues aus metàl·liques xocaran contra dos germans americans, llops udolaran des dels arbustos i la sang d’innocents correrà pels rius», va ser la seva predicció–.

Vangeliya Pandeva Gushterova, el nom real de Baba Vanga, va perdre el sentit de la vista amb 12 anys en un estrany accident. Segons ella, un tornado la va elevar a l’aire i la va llançar a un camp pròxim. Quan la van trobar, després d’una llarga recerca, estava molt espantada i s’havia quedat cega, després que els seus ulls quedessin coberts de sorra i pols.

Els cinc terribles auguris que Baba Vanga ha fet per al 2023 són, segons publica el Daily Mail:

  1. Un país utilitzarà armes biològiques en éssers humans: «Un gran país portarà a terme investigacions sobre armes biològiques en persones, cosa que podria provocar la mort de milions d’éssers humans».
  2. Hi haurà un gran desastre provocat per l’esclat en una planta nuclear. Baba Vanga, que ja va predir correctament el desastre de Txernòbil, també va advertir sobre una possible explosió d’una planta d’energia nuclear el 2023.
  3. La Terra patirà una variació en la seva òrbita, cosa que causarà un augment considerable de les temperatures, de la radiació i la pujada del nivell del mar.
  4. Es produirà una tempesta solar que podria acabar amb les xarxes elèctriques i les telecomunicacions a causa de les explosions que succeeixen al Sol en cicles d’11 anys.
  5. Els governs prohibiran molts dels naixements naturals per impedir el creixement descontrolat de la població. Aquesta mesura provocarà que s’incrementi la producció humana als laboratoris.