Un concursant de 'L'illa de les temptacions' parla per primera vegada del seu problema d'addicció: "Vaig pensar que tenia algun retard"

La seva parella explica com ha afectat la seva relació

'L'illa de les temptacions'

'L'illa de les temptacions'

F.L.

'L'illa de les temptacions' és un reality que s'emet a Telecinco els dilluns a les 22.00 h. El programa, presentat per Sandra Barneda, consisteix en el fet que cinc parelles que no estan en el seu millor moment acudeixen a una illa a la República Dominicana per posar a prova la seva relació.

Els nois de les parelles són enviats a una casa amb deu dones solteres i les noies, per la seva banda, viuran en una altra casa amb deu solters. El propòsit és comprovar si amb la convivència, les festes i les cites que han de tenir, les parelles seran capaces de resistir-se a la temptació o cometran una infidelitat amb algun dels solters.

El programa, que ja porta sis edicions d'emissió, no deixa de batre rècords, ja que els enfrontaments i infidelitats que es produeixen entre els participants són el factor que més enganxa els espectadors.

Lester es confessa

Lester Duque s'enfronta al capítol més complicat del seu canal de Mtmad. Després de revelar els llocs més estranys on ha tingut sexe amb la seva dona, l'exconcursant de 'L'illa de les temptacions' se sincera per primer cop sobre el problema d'addicció que té. És la primera vegada que el canari parla sobre la seva dependència a certes substàncies estupefaents i a més, Patrícia Pérez explica com ha afrontat aquesta circumstància com a parella.

El que va ser un participant d'una de les viles més famoses de la República Dominicana fa un viatge al passat per parlar sobre una de les seves etapes més fosques. Lester Duque s'obre com mai per explicar tota la veritat sobre el seu problema d'addicció. Tot i no sentir-se orgullós, l'influencer no ha dubtat a revelar per què va començar a consumir substàncies i si n'ha sortit. N'està recuperat?

Els seus inicis

"Jo fumava porros. El primer me'l vaig fumar en un arbre i gairebé m'asfixio, gairebé em moro en el moment, vaig començar a tossir, em va sentar fatal. La primera experiència va ser dolenta però com era una cosa que tothom feia vaig començar a fumar esporàdicament per fer-me el fatxenda." "Et deixa una sensació ben parida, però també et fa perdre la gana." 

Lester també parla de la relació amb la seva exparella, amb la qual va entrar a 'L'illa de les temptacions', Marta Peñate i amb la qual no van sortir reforçats com a parella, sinó que van sortir separats; ella sola i ell amb Patrícia Pérez. "A l'illa van veure el meu estat físic, van veure que estava en els ossos, era perquè fumava porros i perquè estava en una relació en què no era feliç. Creia que estava perfecte i no sabia on estava ficat. Em costava pensar. Els meus pares no ho sabien. No podia fer vida normal si no em fumava un porro", va dir.

Patri explica com va viure el problema d'addicció de Lester: “He patit molt per ell”

De la mateixa manera que coneixem tota la història de Lester Duque de primera mà, Patrícia Pérez confessa com va viure el problema d'addicció de la seva parella. Des de la seva pròpia experiència, la influencer relata què va pensar en assabentar-se i les coses que va observar del seu marit actual al principi de la seva relació. Va ser dur per a ella? Va ajudar el seu xicot a sortir d'aquesta etapa?

En aquest nou episodi de 'Junts i Enrevessats' es descobreix la part més oculta de Lester Duque i l'opinió de Patrícia Pérez sobre l'addicció del seu marit. Quan va ser la darrera vegada? Què el va portar a consumir? Pateix algun tipus de seqüela?

"Jo la veritat és que vaig pensar que tenia algun retard perquè no sabia que ell fumava. Ho repetia tot constantment", indica Patri. Tot i això, Lester agraeix el seu pas pel famós reality, ja que gràcies a aquesta experiència "vaig ser capaç de deixar la meva relació i vaig conèixer a Patri", explica.