Lewis Hamilton és la cortina de fum de Shakira i el seu verdader amor és Alejandro Sanz

Una persona que fa gairebé 20 anys que coneix a la cantant i fins i tot, han gravat algun tema junts

Cantant espanyol i molt famós per ser molt dolç

'La Tortura'

'La Tortura'

Abril Benítez

La cantant colombiana no ens deixa clara la seva relació amb el pilot de Fórmula 1. Des de la seva última cançó a Piqué 'TQM' i la cançó dedicada als seus fills 'Acróstico', sembla que Shakira ja ha passat pàgina i ara està centrada en ella mateixa i en els seus fills, però també amb un nou amor, i no pilot, sinó un cantant espanyol molt estimat, Alejandro Sanz.

Tots recordem el discurs que va donar en els Billboard quan va ser reconeguda com a 'Dona de l'any 2023' explicant com ha patit com a dona, que ha suportat i com ha lluitat per ser millor i per començar a cuidar-se a ella i als seus petits i deixar enrere una relació que no li estava fent més que mal, almenys fins fa res. Tot i que, en confessions als jutjats sobre el seu deute, va parlar sobre l'enamorament que va viure amb Gerard, almenys quan tot anava bé.

Alejandro Sanz i Shakira es coneixen des de fa molts anys i van col·laborar en la cançó 'La Tortura' el 2005. Des de llavors són molt bons amics i això s'ha pogut veure sempre que han coincidit. La cantant, segons 'Socialité' i altres mitjans llatinoamericans, ha donat pistes dels nous temes que apareixeran en el seu nou disc que, segurament, sortirà el setembre d'aquest any i en alguna de les seves cançons apareixen frases com "andaba sola y te busqué para que me tortures", sembla un reclam directe a Sanz.

"Ya me estoy encariñando demasiado contigo. Dime si estamos jugando o es en plan amigos"

Shakira ha fet cançons segons el seu estat emocional i així hem pogut conèixer en quin moment de la seva vida estava, ja que la música cura el dolor, però també expressa l'amor i els altres sentiments. Recordem la cançó dedicada a Piqué 'Addicted to You' o 'Me enamoré' on apareix el futbolista.

Però ara li toca passar pàgina i tornar-se a enamorar, i creiem que ja ho ha fet, però no de Lewis Hamilton, sinó d'Alejandro Sanz. En el moment de la cançó 'La Tortura' ja hi va haver rumors, tot i tenir els dos parella. Ara tots dos treballen amb 'Sony Music', així que de segur que ens tornen a sorprendre.

Alejandro Sanz o Lewis Hamilton? Qui serà l'afortunat de la cantant? Esperem esbrinar-ho ben aviat!