Última hora sobre l’estat de salut de Jorge Javier Vázquez: «Han passat moltes coses en els últims mesos»

‘Sálvame’ ha finalitzat per sempre amb la sonada absència de Jorge Javier Vázquez en el seu últim programa

Preocupació per la salut de Jorge Javier Vázquez

Preocupació per la salut de Jorge Javier Vázquez

‘Sálvame’ ha finalitzat per sempre amb la sonada absència de Jorge Javier Vázquez en el seu últim programa. El que va ser presentador del format durant més de 14 anys no va anar al plató perquè es trobava de baixa mèdica des de mitjans de maig del 2023, i ara, rebem una actualització del seu estat de salut gràcies a les paraules de David Valldeperas, exdirector de l’espai, a ‘El Món de RAC 1.

«¿Has parlat fa poc amb Jorge Javier Vázquez?», va preguntar el locutor de RAC 1 a David Valldeperas. L’al·ludit, esperant-se la qüestió, va afirmar: «Fa una setmana que no parlo amb ell». L’exdirector de ‘Sálvame’ manté una bona relació amb el presentador de Telecinco, per això és una de les persones que coneix millor el seu estat de salut.

«Està fent el seu trajecte, sí, diríem que està fent el seu trajecte. Està bé, pots parlar amb ell i et dona explicacions de les coses, però crec que necessita el seu propi procés. Han passat moltes coses durant els últims mesos», va narrar David Valldeperas.

Pensant que apareixeria

L’exdirector del format va assegurar que tant ell com Alberto Díaz (també exdirector de ‘Sálvame’, que ha fitxat per Espejo público) van treballar fins a l’últim moment pensant que Jorge Javier Vázquez apareixeria en l’últim programa de ‘Sálvame’.

Tot i això, comprèn a la perfecció la decisió del presentador i el recolza: «Jo crec que el va afectar l’anunci del final de ‘Sálvame’ i ens va afectar a tots perquè no ens ho esperàvem. N’havíem sentit a parlar, però així és aquest món del rumor i més a Mediaset, és el que ens trobàvem cada dia. Va ser un cop per a tothom i per a ell».