Shakira té nova parella: La premsa internacional ha revelat la seva relació amb aquest famós

L'artista colombiana no para de tenir èxits professionals

Ara, sembla que ha trobat l'amor

Shakira

Shakira / Instagram

Andrea Riera

Shakira no para de tenir èxits professionals, i és que totes les seves últimes cançons s'han posicionat en les llistes d'èxits. L'última ha estat 'Copa Vacía', un tema amb Manuel Turizo.

Ja han passat tres mesos des que la colombiana i els seus fills, Sasha i Milan, van deixar Barcelona per a començar una nova vida a Miami. L'artista podria estar vivint una de les seves millors etapes.

Fa diverses setmanes que existeixen alguns rumors que relacionen a Lewis Hamilton i Shakira. Tots dos s'han deixat veure junts en diverses ocasions i uns certs mitjans han assegurat que s'estan coneixent i que estan mantenint una relació sentimental.

Així i tot, el passat 12 de juliol, Shakira va ser vista en un restaurant amb l'estrella dels Miami Heat, Jimmy Butler. Aquí van començar rumors d'un nou romanç de l'artista amb el jugador de bàsquet.

El mitjà estatunidenc 'US Magazine' ha assegurat que una font pròxima a l'entorn de l'artista colombiana ha revelat que "han sortit diverses vegades, però encara és massa aviat per a saber si hi ha potencial a llarg termini".

Encara que Butler és 13 anys menor que Shakira, han assegurat que a cap dels dos els molesta la diferència d'edat: "Jimmy fa somriure a Shakira i ella està feliç de passar temps amb ell. Només es coneixen des de fa poc temps i recentment van començar a seguir-se en les xarxes socials".