La declaració que ho canvia tot en la ruptura entre Rosalía i Rauw Alejandro

La parella ha posat punt final després de tres anys de festeig

Rosalía i Rauw Alejandro

Rosalía i Rauw Alejandro / STEVE MARCUS / REUTERS

Andrea Riera

Rosalía i Rauw Alejandro haurien posat fi a la seva relació després de tres anys junts segons la revista 'People: "Les fonts diuen que malgrat l'amor i el respecte que els cantants tenen l'un per l'altre, tots dos van acordar acabar el compromís".

La notícia ha sorprès tots els seguidors de la parella, i és que els artistes presumien del seu amor dia rere dia, fins i tot van anunciar el seu compromís fa quatre mesos. De moment, cap dels dos s'ha pronunciat, però s'ha especulat sobre diversos motius de la ruptura.

Una de les teories més comentades ha estat que l'artista porto-riqueny hauria estat infidel a Rosalía amb una model: Valeria Duque. No només això, i és que també han relacionat Rauw Alejandro amb Shakira, després de ser vistos banyant-se en un riu.

Ara, Laura Sánchez, l'amiga íntima de Duque, ha fet una publicació a les seves xarxes socials que ha confós els seguidors: "L'envejós inventa el rumor, el xafarder el difon i el pebràs s'ho creu".

Per tant podria ser que els rumors d'infidelitat siguin falsos, i la ruptura tingui més a veure amb una declaració que va fer Kiko Matamoros a 'Siéntese Quien Pueda': "Estan junts però la família no ho veu amb bons ulls".