Mor Angus Cloud, actor d'"Euphoria", als 25 anys

El jove havia estat "lluitant intensament" contra la pèrdua del seu pare, qui va morir una setmana abans

Angus Cloud.

Angus Cloud. / HBO / EDDY CHEN

EFE

L'actor Angus Cloud, conegut pel seu paper de Fezco a la sèrie Euphoria, va morir als 25 anys.

"Amb molt pesar en el nostre cor vam haver de dir adeu a un ésser increïble. Com artista, amic, germà i fill, Angus era especial per a tots nosaltres de moltes maneres", va dir la família de l'intèrpret en un comunicat dirigit a mitjans nacionals.

L'actor va morir a casa dels seus pares a Oakland. Encara es desconeixen les causes del seu decés. No obstant això, els seus afins van assenyalar que el jove havia estat "lluitant intensament" contra la pèrdua del seu pare, qui va morir una setmana abans i van demanar privacitat per a la família.

"Angus era obert sobre la seva batalla amb la salut mental i esperem que la seva mort pugui ser un recordatori per a aquells que han de lluitar contra això pel seu compte en silenci", va aprofundir la família.

Malgrat la seva curta carrera en la indústria, Cloud es va posicionar com una de les promeses de Hollywood gràcies al paper de Fezco de la sèrie adolescent d'HBO Euphoria, sent un dels protagonistes de les primeres dues temporades del projecte liderat per Zendaya.

L'actor va participar en films com "The Line" i "North Hollywood" i va ser part de vídeos musicals com "Mamiii" de Becky G i Karol G o "Cigarrettes" de Juice *WRLD.

L'actor tenia projectes pendents d'estrena com "Freaky Tales", de Ryan Fleck i Anna Boden en el qual va actuar al costat de Ben Mendelsohn, Pedro Pascal i Jay Ellis o "Your Lucky Day", de Dan Brown.