Albert Rivera oblida Malú amb l'actriu catalana Aysha Daraaui

Aysha Daraaui i és una actriu catalana d’origen marroquí que hem vist en la sèrie ‘El inocente’, amb Mario Casas

Malú i Albert Rivera, en una imatge d'arxiu.

Malú i Albert Rivera, en una imatge d'arxiu. / JOSE VELASCO / EUROPA PRESS

La revista Lecturas porta aquesta setmana en portada fotos exclusives d’Albert Rivera i la jove actriu catalana Aysha Daraaui amb la qual sembla que l’expolític està oblidant Malú. La publicació explica, en pàgines interiors, que l’advocat barceloní, de 43 anys, aquests dies està gaudint de l’estiu, després que a principis de juliol confirmés la seva ruptura amb la cantant, de 41, amb la qual havia compartit quatre anys de relació discreta i amb la qual té una filla de tres anys.

«La nova il·lusió» de l’exlíder de Ciutadans es diu Aysha Daraaui i és una actriu catalana d’origen marroquí que hem vist en la sèrie ‘El inocente’, amb Mario Casas, i la pel·lícula ‘No matarás’, protagonitzada també pel galant corunyès.

Amb amics, a Eivissa

La parella ha compartit uns dies de vacances a Eivissa junt amb un grup d’amics, entre els hi havia Begoña Villacís, molt unida a Rivera des que vain coincidir en Ciutadans; el matrimoni compost per Aldo Comas i Macarena Gómez, i l’actor Antonio Velázquez i la seva nòvia. Lecturas recorda que Antonio Velázquez va ser parella de Malú el 2014, tot i que només durant sis mesos.