Així és l'espectacular casa que Gerard Piqué i Clara Chía s'han comprat als afores de Barcelona

L'habitatge se situaria a la muntanya i fins i tot posseiria un camp de futbol propi

Gerard Piqué i Clara Chía ja viuen junts

Gerard Piqué i Clara Chía ja viuen junts / Instagram

La relació de Gerard Piqué i Clara Chía va millor que mai, almenys això és el que s'extreu de l'últim moviment que ha realitzat la parella: segons confirma la revista Diez Minutos, tots dos haurien comprat un habitatge als afores de Barcelona, a la muntanya, i estarien planejant anar-se'n a viure junts allà.

Fins ara, Gerard i Clara vivien a l'àtic de l'exfutbolista del F.C. Barcelona, però han volgut fer un pas més enllà i comprar-se un segon habitatge als afores de la ciutat. Es tracta d'una casa de camp a la muntanya, amb grans finestrals, una piscina 'infinity' i un petit camp de futbol on poder jugar amb familiars i amics.

Tot i que l'habitatge se situa a la muntanya, també és molt a prop de la platja. Això sí, ja s'estarien encarregant de contractar tota la seguretat possible per preservar-ne la intimitat, sobretot ara que es troben al mig del focus mediàtic pel divorci amb Shakira.

Altres fonts, això sí, confirmen que la casa del futbolista que hauria adquirit seria la mateixa en què ja va viure amb la cantant el 2012, quan Shakira va arribar a Barcelona. Almenys aquesta és la informació que assegura Pepe del Real, d'El programa del verano.

D'altra banda, l'entorn del català assegura que Clara Chía ha estat un gran suport per a Gerard Piqué a l'hora de superar el divorci polèmic, raó per la qual sempre li estarà agraït.