Pilar Rahola explota contra Froilán: "Quin fàstic de tio!"

Pilar Rahola critica el fill de la Infanta Elena després conèixer detalls de la seva mudança a Dubai

Pilar Rahola al programa de televisió

Pilar Rahola al programa de televisió

DdG

Pilar Rahola va realitzar un al·legat molt contundent contra Froilán en la seva última aparició en Todo es mentira. La col·laboradora va explotar contra el fill de la Infanta Elena després de conèixer més detalls de la seva mudança a Dubai. "Aquest és l'apartat de ganduls, no?", va assegurar després que Marta Flich introduís el tema.

"És que a mi això em fa sortir de polleguera! Amb la quantitat de joves de la seva edat que es maten a estudiar, a treballar, per a aconseguir un habitatge, i aquest només sap sortir de festa i fer el gandul", va començar dient la tertuliana en el programa de Cuatro.

Rahola no es va quedar aquí, sinó que va continuar amb les seves paraules contra Froilán mentre al programa posaven una música amena per a intentar suavitzar el tibant moment: "Que no són més ganduls perquè no s'entrenen! Ganduls!".

"Si tens el privilegi de néixer en una família reial, que el tens tot pagat des del minut un, amb una fortuna, dedica't a una cosa seriosa. Dedica't a aprendre alguna cosa. Ajuda als germanets d'algú. "Quin fàstic de tio!", va dir Rahola, que va ser resposta per Montse Suárez, qui també era present en el plató de: "No estic d'acord amb ficar a tots en el mateix sac. És veritat que a Marbella estava en una vila amb piscina, però no cometem l'error... Pilar, respira!".

"La meva opinió és que és un gandul, per descomptat. Això està clar i és la imatge que està donant. Acabarà molt malament, com l'exmarit de la infanta Cristina", va assegurar l'advocada. "De moment, es va amb l'abuelito (el rei emèrit Juan Carlos), que aquest sí que és un fugitiu.

Posteriorment, Marta Flich va interrompre la intervenció de totes dues per a aclarir que "l'abuelito" no és un fugitiu, sinó que està en Sanxenxo". "Bé, és que a l'abuelito li perdonen tot", va contestar Rahola, a la qual Montse Suárez li va demanar que "no entri en brot". "Bé, és un brot republicà. Deixa'm tenir-lo", va sentenciar la periodista.