Una presentadora d''Informativos Telecinco', obligada a escopir en directe i ha de demanar perdó

Després de demanar disculpes als espectadors, la corresponsal ha continuat amb la cobertura amb normalitat

La corresponsal durant la seva connexió.

La corresponsal durant la seva connexió. / Telecinco

Bruna Segura

Aquesta mateixa tarda, durant 'Informativos Telecinco',  una periodista ha hagut d'escopir en ple directe per una constant molèstia que li aguaitava durant la seva connexió en directe . Durant la intervenció, la reportera es va veure molestada per una mosca que li va jugar una mala passada mentre oferia informació sobre el futur govern.

Virginia Mayoral  es trobava als voltants del  Congrés dels Diputats  per informar sobre els diferents requisits que demanen els partits polítics que  podrien fer president Pedro Sánchez  després dels comicis celebrats el 23 de juliol passat.

"És per això que Puigdemont hagi definit com una subhasta , de la qual encara desconeixem quin és el preu de sortida per a Junts . D' altres si sabem que és el que demanen , Esquerra  Republicana demana una llei d' amnistia ,  Bildu ...".

En aquell precís instant va ser quan la reportera no va poder continuar parlant havent d'escopir la mosca que va acabar a l'interior de la boca. Després de demanar perdó als espectadors,  la corresponsal continu amb la cobertura amb normalitat .