Violenta baralla per veure qui puja primer a una atracció de Port Aventura

Un grup de persones va intentar colar-se, desencadenant una baralla a cops de puny la violència 

La baralla es va produir a la cua

La baralla es va produir a la cua / @rosamanyosa/twitter

Bruna Segura

PortAventura va viure un episodi surrealista aquest cap de setmana, quan un grup de persones es va embrancar en una violenta baralla a cops de puny en una de les cues de Ferrari Land.

Els fets van passar aparentment a la fila d'espera d'una muntanya russa a l'espai de Ferrari Land. Segons sembla, un grup de persones va intentar colar-se, fet que va provocar l'atenció d'un altre grup present. La reacció d'aquests últims va ser confrontar els infractors, desencadenant una baralla a cops de puny la violència dels quals va vorejar límits insospitats.

Després d'un intercanvi verbal acalorat, el grup que va intentar colar-se va començar a agredir verbalment els altres amb insults homofòbics i provocatius, mentre els altres optaven per abandonar la cua. L'incident va ser documentat a les xarxes socials per un testimoni que va expressar el seu descontentament: "Et gastes diners per passar una bona estona i et trobes amb aquesta gent sense protecció. I PortAventura no és precisament econòmic. Cap guàrdia de seguretat vigilant, cap responsable del parc ...".

EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, del mateix grup editorial que Diari de Girona, ha contactat amb Port Aventura, que assegura que “la seva màxima és la seguretat de tots els visitants”. "Des de PortAventura World [...] reprovem i denunciem qualsevol comportament violent".

Respecte a les crítiques que denuncien la seva inacció, asseguren: "Quan es va tenir notícia de l'incident es va actuar de forma ràpida i contundent expulsant immediatament del parc les persones que van participar en aquest altercat", alhora que van posar "tota la informació del cas a mans dels Mossos d'Esquadra".