Alfredo Martín, culturista conegut com a Villano Fitness i Heroi Fitness a les xarxes, ha mort aquest dilluns, tal com ha confirmat fa uns minuts la seva parella Vera Schroeder, a través de les seves xarxes socials. De moment, no han transcendit les causes de la mort de l'esportista i entrenador, famós a internet per defensar l'ús dels químics per millorar el rendiment muscular.

"El que ha passat és cert, va ser ahir [dilluns]", ha relatat la seva parella a través d'una història en què va demanar "màxima discreció i respecte durant algunes setmanes" després que el rumor corregués per xarxes socials.

"Prefereixo fer una història abans que es creï més morbositat i més gent em pregunti i escrigui", va dir Schroeder abans de demanar als seus seguidors que no demanin més detalls de la mort.

Davant la notícia també s'ha pronunciat el youtuber Jordi Wild, que va entrevistar l'esportista recentment. "Vaig tenir el plaer d'entrevistar-lo fa temps, i va ser un tio espectacular i sincer, que era conscient que se la jugava amb el seu estil de vida. No sé què li ha passat, però si ha estat per l'ús de substàncies (que potser no), això ens ha de fer reflexionar sobre la normalització de l'ús d'anabolitzants en els darrers anys, però ara simplement vull traslladar els meus condols a la família", va concloure.

Martín havia reconegut més d'una vegada que portava prenent esteroides des dels 25 i "estava sa", tot i que afegia "tinc atròfia testicular, alopècia, colesterol, i em faig controls al cor i als ronyons perquè és perjudicial per a ells i sé que tinc un risc d'infart... Però bé, que estic sa”, explicava a través de les seves stories d'Instagram.

Alfredo Martín, culturista i entrenador, va arribar a aconseguir 121.000 seguidors a Instagram i milers d'usuaris més a YouTube amb els seus vídeos sobre trucs per guanyar massa muscular. Als seus canals, el culturista defensava obertament l'ús d'anabolitzants i esteroides, assumint els efectes perjudicials d'aquestes tècniques.