Taylor Swift, persona de l'any per a la revista 'Time'

L'artista va llançar aquest divendres '1989 (Taylor’s Version)', el seu anunciat àlbum amb 21 cançons regravades dins del seu projecte per a reapropiar-se dels drets perduts sobre bona part dels seus discos

Taylor Swift a la portada de la revista 'Time'

Taylor Swift a la portada de la revista 'Time' / DdG

Redacció

La cantant estatunidenca Taylor Swift és la persona de l'any 2023 per a la revista estatunidenca 'Time'.

Precisament, Swift va llançar aquest divendres '1989 (Taylor’s Version)', el seu anunciat àlbum amb 21 cançons regravades dins del seu projecte per a reapropiar-se dels drets perduts sobre bona part dels seus discos.

Es tracta del quart lliurament dels àlbums de Taylor’s Version que l'artista va posar en marxa per a regravar els seus propis temes, encara que aquest disc inclou sis cançons mai abans publicades, com “Slut!”, “Say Don’t Go”, “Now That We Don’t Talk” o “Suburban Legends”.

El llançament d'aquest àlbum, “1989 (Taylor’s Version)”, havia estat anunciat després de l'èxit dels treballs anteriors i els seus seguidors han pogut trobar aquest divendres la reinterpretació de coneguts i reeixits temes de Taylor Swift com “Blank Space”, “Style” o “Shake it Off”.

La cantant va posar en marxa aquest projecte després de la compra del seu antic segell discogràfic Big Machine per part de l'empresari estatunidenc Escúter Braun per a poder recuperar així els drets d'autor dels seus temes.