Maria Casado i Martina diRosso se separen després de 4 mesos de ser mares de la seva primera filla

La Daniela té 4 mesos, però no li faltarà amor i benestar

Ambdues han quedat en què, la felicitat de la petita és el més important

La feliç parella ha trencat

La feliç parella ha trencat / Maria Casado

Estem arribant a la recta final d'aquest 2023 i tots esperem que les nostres celebrities siguin felices, però no és així! Malauradament, aquest any ha estat un any de ruptures: Rosalia i Rauw Alejandro, Ricky Martin i Jwan Josef, Ariana Grande i Dalton Gómez i, ara, Martina diRosso i Maria Casado.

La parella formada per la periodista, presentadora i presidenta de l'Acadèmia de Televisió Maria Casado i, la cantant i fotògrafa Martina diRosso (Cristina Márquez: nom real) han trencat i ens ho han fet saber a través d'un comunicat que la mateixa Maria Casado ha compartit al seu perfil d'Instagram.

La magnífica parella només feia 4 mesos que havia començat el camí de ser una família, portant a les seves vides un bebè en comú, la Daniela. En el comunicat, ha deixat clar que, tot i deixar enrere la seva relació de parella, continuen sent una família i ara el més important és la Daniela.

La seva relació és bona i ho continuarà sent pel bé del seu bebè

La parella de Maria Casado i Martina diRosso

La parella de Maria Casado i Martina diRosso / Maria Casado

DiRosso també ha fet un comunicat a les seves xarxes socials on ha explicat que tot i no seguir juntes, la prioritat d'ambdues mares és fer feliç a la seva filla. I que està molt contenta de poder gaudir de la Daniela perquè és el seu motor. A més, fa esment a la seva exparella, explicant que ha estat un bonic camí conjunt i que se sent feliç pel que han viscut i que fruit de la relació han tingut a la seva estimada filla Daniela.