Els motius de la possible ruptura entre Sergio Ramos i Pilar Rubio

El futbolista i la presentadora es van casar el 2019, després d'11 anys de relació

Sergio Ramos i Pilar Rubio han demostrat durant els darrers anys la seva fortalesa com a parella. El futbolista i la presentadora es van casar el 2019, després d'11 anys de relació. El matrimoni ha tingut quatre fills: Sergio Jr, Marco, Alejandro i Máximo Adriano. Tot i això, després de tants anys en família, la parella podria estar passant un moment de crisi en la seva relació.

Les pistes d'aquesta crisi van començar quan el futbolista del Sevilla va anar a la gala dels Latin Grammy sense la dona, però sí acompanyat de la germana. Aquesta no va ser l'única absència de la parella al complet, ja que Ramos també va anar a la festa d'Alejandro Sanz amb el seu germà René.

Fa uns mesos que el matrimoni està establert a Sevilla, amb motiu del fitxatge de Sergio Ramos per l'equip sevillà. Segons els rumors, un dels motius de la crisi podria haver estat la vida a la finca 'L'Alegria', cosa que no ha acabat de convèncer la presentadora.

"Va i ve de Madrid a Sevilla. A ella no li agrada viure a Sevilla, no li agrada la finca, l'únic que li agrada i el que vol és ser a Madrid, a prop del pare i de la mare. Però no és d'ara, és des de sempre. Pilar no volia ser a París, ni a Sevilla ni als Estats Units ni a l'Aràbia Saudita. Només vol Madrid, on viuen els seus pares", confirmava una font propera a LOC.

"No viatja en AVE, perquè té avió privat. Quan vivien a París, ella anava a Madrid tres i quatre vegades a la setmana. No s'ha adaptat a Sevilla ni enlloc", afegia la font. Per altra banda, el defensa estaria encantat d'haver tornat a la ciutat natal i gaudir de la tranquil·litat que li ofereix la finca.