Troben mort Lee Sun-kyun, actor de 48 anys i estrella de la pel·lícula 'Parásitos'

L'actor era investigat per consum de drogues i el seu cos sense vida l'han trobat a l'interior d'un vehicle

Lee Sun-kyun.

Lee Sun-kyun. / Reuters

EFE

L'actor sud-coreà Lee Sun-kyun, membre de l'elenc de l'oscaritzada pel·lícula 'Parásitos', va ser trobat sense vida, mentre se l'investigava per un cas de suposat consum de drogues, va informar l'agència de notícies Yonhap.

Lee, de 48 anys, va ser trobat inconscient a l'interior d'un automòbil aparcat en un parc del centre de Seül a les 10.30 hores local d'aquest dimecres, va informar el citat mitjà. En el seient del copilot es va trobar una briqueta de carbó i la policia va ser informada que Lee hauria deixat en el seu habitatge una aparent nota de suïcidi, per la qual cosa creuen que es va treure la vida.

Els cossos policials, a l'entorn del vehicle on han trobat el cos sense vida de l'actor.

Els cossos policials, a l'entorn del vehicle on han trobat el cos sense vida de l'actor. / Europa Press

Lee era investigat sota sospita d'haver consumit marihuana i altres drogues il·legals a Corea del Sud en la residència d'una 'hostess' (noia d'alternació) que treballa en un bar de luxe del districte de Gangnam en diverses ocasions des de principis d'any.

L'actor s'havia sotmès a tres interrogatoris, el més recent el passat cap de setmana, en el qual va ser qüestionat durant 19 hores, i havia dit als investigadors que aquesta senyoreta l'havia enganyat per consumir les substàncies, sense ell saber què prenia. Lee havia donat negatiu en drogues en la prova de reactius a la qual es va sotmetre durant la investigació, així com en un test de laboratori realitzat pel Servei Forense Nacional al novembre. L'intèrpret havia presentat ahir mateix una sol·licitud al departament de policia que porta la recerca per a sotmetre's a la prova del polígraf, al·legant la seva innocència.

Lee va presentar a l'octubre una demanda contra dues persones, inclosa l'esmentada noia d'alternació, per xantatge després que sorgissin les notícies sobre el seu presumpte consum de drogues. La dona va ser detinguda el mes passat i se suposa que la policia ha sol·licitat una ordre d'arrest per a l'altra persona, segons Yonhap.