Bertín Osborne, sobre el naixement del seu fill amb Gabriela Guillén: "No exerciré de pare"

Bertín Osborne serà pare i avi alhora: la seva filla, embarassada

Redacció Yotele

Bertín Osborne ha trencat el seu silenci després del naixement del seu fill amb Gabriela Guillén. En una entrevista, el cantant ha deixat clar que no té intenció d'exercir de pare i que només es limitarà a "ajudar" si es confirma que el bebè és seu. "He decidit que no seré pare, no vull exercir de pare", afirma en la portada de la revista Hola!.

En l'esmentada publicació, Bertín recorda tot el que va ocórrer en assabentar-se que Gabriela estava embarassada: "Jo vaig tenir amb ella una relació de poc temps i, un bon dia, em va dir que estava esperant un fill. Jo li vaig dir: ‘Mira, com tens dues opcions, que sàpigues que jo ajudaré en qualsevol de les dues. Però sí que, a mi, no em toca ara ser pare una altra vegada. Jo he decidit que no vull ser pare. No seré pare’. Ella va dir que ‘li era igual’, que el tindria igualment".

"És la seva responsabilitat. Ella ha pres una decisió que és absolutament raonable i que jo aplaudeixo, i per la qual no hi ha cap problema per part meva", assegura Bertín, que d'altra banda, confirma que se sotmetrà a una prova de paternitat: "Jo tinc una responsabilitat. Tinc molta família. Tinc fills, nets… Seria una irresponsabilitat no fer-me les proves".

En l'entrevista, insisteix que no és "un tema de desconfiança", sinó que "és un tema que cal ratificar perquè, si no, després, hi ha problemes". Si es confirma que el bebè és seu, no exercirà de pare però estarà disposat a ajudar: "Jo soc un tipus responsable i ajudaré i em faré càrrec del que m'hagi de fer-me càrrec". 

D'altra banda, Bertín dedica bones paraules cap a Gabriela i nega que tingui interessos econòmics: "Hi ha coses radicalment injustes que no vull deixar passar. Gabriela és una xavala estupenda". "És molt bona gent. Molt atractiva. Molt treballadora. Molt decent. Jo només puc parlar bé d'ella", subratlla el presentador: "Ella s'ha negat i ha rebutjat qualsevol ajuda que jo hagi pogut oferir-li. És just dir-ho".