Mor l'actor David Gail (‘Sensación de vivir Beverly Hills 90210’) als 58 anys

Va donar vida a Stuart Carson, el promès de Brenda Walsh (Shannen Doherty) en la sèrie

David Gail en el seu paper a la sèrie que el va fer conegut

David Gail en el seu paper a la sèrie que el va fer conegut / DdG

Redacció

David Gail, l'actor que va donar vida a Stuart Carson, el promès de Brenda Walsh (Shannen Doherty) a la sèrie ‘Berverly Hills 90210', que es va estrenar a Espanya com "Sensación de vivir", ha mort als 58 anys d'edat, segons ha comunicat la seva germana Katie Colmenares a través d'una publicació a Instagram.

"No hi ha hagut ni un dia en la meva vida en el qual no hagis estat amb mi, al meu costat, sempre el meu company, sempre el meu millor amic, llest per a enfrontar qualsevol cosa i a qualsevol amb mi", ha escrit Colmenares en la publicació que acompanya d'una imatge de tots dos.

"T'abraçaré molt fort. Tots els dies al meu cor, bonic, amorós, increïble i feroç ésser humà, t'estranyo cada segon de cada dia, per sempre, mai n'hi haurà un altre", ha expressat.

Originari de Tampa, Florida, Gail va collir una carrera notable en la televisió. Després del seu debut, se li va veure en produccions com “Doogie Howser, M.D.” amb Neil Patrick Harris i “Murder, She Wrote” al costat d' Angela Lansbury. El 1991, es va unir a l'elenc de “Beverly Hills, 90210″ interpretant inicialment a un botones anomenat Tom, per a després encarnar a Stuart, l'interès amorós del personatge de Shannen Doherty, Brenda Walsh. La relació entre els personatges de Stuart i Brenda va ser prominent durant la sèrie, incloent-hi un compromís gairebé instantani que finalment no va arribar a bon port.