Carla Barber confessa l'edat dels seus retocs estètics

La jove metgessa descriu quan i per què va començar a fer-se retocs

Coneixeràs el seu recorregut professional, polèmic i amorós

Carla Barber

Carla Barber / GTRES

La metgessa especialitzada en medicina estètica ens explica de ben a prop quan va començar a fer-se retocs. Sovint, quan un té coneixements sobre un àmbit, vol provar en ell o ella mateixa les innovacions. Això és el que va passar amb Carla Barber. La jove canària de 33 anys té diversos centres arreu del país i s'ha fet uns quants retocs estètics. Vols conèixer la seva història?

La vida de Carla

Carla Barber es va fer famosa per les seves aparicions televisives. Gràcies a Telecinco, i especialment, al programa d'entreteniment 'Supervivientes 2016'. A partir de llavors, es va convertir en una gran referència de la medicina estètica. L'aparició a televisió li va servir per promoure el seu negoci.

A més, va ser coronada Miss Les Palmes el 2010, optant a Miss Espanya. Però no va guanyar, Paula Guilló va ser l'escollida. L'any següent va decidir presentar-se i va optar per Miss Món 2011, però va quedar en últim lloc. I tal com es diu: "qui la segueix l'aconsegueix" i, així va ser el 2015. En aquell moment va aconseguir ser Miss Espanya i si no li semblava prou, va tornar a intentar ser Miss Món i li va tornar a sortir malament.

La jove metgessa està en el punt de mira: cosa que fa o diu a les xarxes socials, sempre porta a una notícia. Carla va ser la parella d'Álvaro Morata, jugador de la selecció espanyola, després es va casar amb un doctor colombià i al cap de dos mesos, es va separar. Tot i la mala sort en l'amor, ho va tornar a intentar amb Diego Matamoros

Carla Barber amb Diego Matamoros

Carla Barber amb Diego Matamoros / @dr.carlabarber

La seva experiència en medicina no és gaire bona

L'any 2019 va ser expulsada de la Societat Espanyola de Medicina Estètica per vulnerar el codi deontològic. En les seves xarxes socials va aconsellar diversos medicaments per a fins estètics i a més, va comentar que el paracetamol servia per evitar els vòmits. Carla Barber va aconsellar als seus seguidors que prenguessin isotretinoïna, un principi actiu que necessita un control mèdic molt sever. Segons ella servia perquè la pell es mantingués genial: lluminosa i jove. Així doncs, van sortir farmacèutics desmentint les seves afirmacions i finalment, la van expulsar de la SEME.

La seva fortuna

Tot i que, el seu recorregut no és del tot magnífic, ha arribat a tenir una gran fortuna, gràcies a la seva participació a Televisió, a sortir amb el futbolista Álvaro Morata i en crear polèmiques a xarxes socials. Actualment, té quatre clíniques d'estètica repartides per tot el país: Madrid, Les Palmes de Gran Canària, València i Bilbao.

Els retocs de Carla Barber

La jove de 33 anys es va començar a fer retocs estètics als 25 anys. Aquesta confessió la va fer al programa 'Espejo Público'. Si un no prova en la seva professió, no sap si realment pot ser bona. Segons la doctora en medicina estètica, a partir dels 25, les cèl·lules deixen de produir la mateixa quantitat de col·lagen i elastina. En aquest moment, comença el nostre envelliment i si el podem combatre amb retocs estètics, per què no mantenir una joventut eterna?