Super Bowl 2024: el superpetó de Taylor Swift i Travis Kelce, l'anunci de Beyoncé i altres momens de la final de la NFL

El videomarcador va captar a la superestrella del pop fent un 'Sant Hilari', i a un munt de famosos que van assistir al partit: des de Lana Del Rey, Lady Gaga, Black Lively, Elon Musk, Jared Leto, Ice Spice o Leonardo DiCaprio

Taylor Swift i Travis Kelce, fent-se un petó després de la victòria dels Kansas City Chiefs en la Super Bowl

Taylor Swift i Travis Kelce, fent-se un petó després de la victòria dels Kansas City Chiefs en la Super Bowl / AP

Laura Estirado

Com era previsible, Taylor Swift va viatjar contra el rellotge per a arribar a temps a Las Vegas per a veure jugar al seu nòvio la Super Bowl després de quatre 'xous' consecutius al Tòquio Domi del Japó. Després de volar gairebé 9.000 quilòmetres, va arribar a temps per a fer costat a la seva parella i figura dels Kansas City Chiefs, Travis Kelce, l'equip que, per segon any consecutiu -i per tercera vegada en cinc anys- s'ha alçat amb la victòria a la Super Bowl, en derrotar en la prórraga als San Francisco 49ers.

L'última guanyadora del Grammy per 'Midnights', de 34 anys, va arribar a l'Allegiant Stadium de Las Vegas acompanyada per la seva mare Andrea Swift, i les seves amigues, l'actriu Blake Lively, la rapera Ice Spice i l'estilista Ashley Avignone, entre altres.

Swift va triar un 'look' molt sobri i elegant, compost per un vestit completament negre, amb una cotilla de crochet de Dion Lee, jeans amb obertures de vidre, botes amb un 87 en vermell, i una jaqueta vermella, sobre les seves espatlles de la signatura Wear, d'Erin Andrews, amb el logo dels Chiefs i un 60 a la part posterior, el número de l'any en què es va fundar l'equip. Va completar el seu 'look' amb un collaret amb el número 87, amb el qual juga Kelce, i una bossa personalitzada amb el mateix número, de Judith Leiber. Es va pentinar amb una cua alta i el seu clàssic pintallabis vermell, marca de la casa.

Després, la superestrella del pop es va instal·lar a la llotja de luxe, també acompanyada per la cantant Lana Del Rey i la família de la seva parella.

Sense ungles

Durant tota el partit, Swift va vibrar, va ballar, es va emocionar i es va menjar les ungles fins al moment en què els Chiefs van aconseguir el 'touchdown' guanyador mancant tres segons per al final de la pròrroga.

Va ser llavors quan Swift va córrer cap a la gespa per a petonejar apassionadament i abraçar a Kelce, el moment més esperat pels amants del futbol americà i la música. Si bé finalment no va haver-hi petició de mà al terreny de joc, la parella va oferir un espectacle d'allò més romàntic, tal com ha fet en els 12 partits anteriors des del setembre passat, data des de la qual la cantant va començar a assistir als partit de futbol americà de la seva parella.

"Al cim del món"

"Va ser increïble. Una de les coses més boges que he viscut", li va dir Swift al seu victoriós nòvio després de fer-li un petó i una llarga abraçada.

Em sento "al cim del món ara mateix. És una bona sensació", va resumir després Kelce davant els mitjans.

Famosos al videomarcador

Però també hi va haver un munt d'escenes per a recordar durant el partit. Moltes, captades pel videomarcador. Per exemple, quan Swift i Brittany Mahomes, la dona de Patrick Mahomes, el company de Kelce i mariscal de camp dels Chiefs, es van marcar un 'Sant Hilari', això és, es van beure d'un glop una cervesa.

Les càmeres també van fitxar altres famosos que no es van perdre el partit, com a Lana del Rey, Lady Gaga, Kendall Jenner, Leonardo DiCaprio, Justin Bieber, Jay-Z, Luis Fonsi, Elon Musk, Jared Leto, Gordon Ramsay, Ariana Grande, Travis Scott, Paul McCartney, Paul Rudd i el seu fill Jack Sullivan, Fat Joe...

Beyoncé, nou disc

Beyoncé també va acaparar gran part de l'atenció en les pauses publicitàries, ja que, en un anunci de Verizon, va aprofitar per a revelar que el 29 de març llançarà 'Act II', un nou disc inspirat en la música country.

Pel·lícules i espots

Com és tradició en la Super Bowl, els estudis de Hollywood van aprofitar la cita per a llançar alguns dels seus tràilers més esperats. En aquesta ocasió es van veure avançaments de pel·lícules com 'Wicked', 'Deadpool & Wolverine', 'Twisters' o 'Kingdom of the Planet of the Apes'.

També s'hi van veure a estrelles del món de l'espectacle col·laborant en anuncis de to còmic o directament autoparòdic. Per exemple, hi van aparèixer, Ben Affleck i Jennifer López (amb aparició estel·lar de Matt Damon i Tom Brady) en un divertit 'espot' de Dunkin' Dònuts; Jennifer Aniston i David Schwimmer recordant els seus temps a 'Friends' en un anunci d'Uber Eats en el qual també van sortir David i Victoria Beckham, o Arnold Schwarzenegger rient del seu accent en parlar anglès en un comercial de l'asseguradora State Farm.