Frank Cuesta mostra la seva catalanofòbia: "A veure, retardat. Si escric en castellà i em respons en català ets un puto imbècil"

"A banda de mermats... teniu un puto complexe espectacular. La gent es fica amb els catalans per subnormals com tu o el teu amic!", ha piulat el lleonès

Frank Cuesta va saltar a la fama gràcies a 'Frank de la Jungla', un programa de televisió en què el lleonès recorria diversos països a la recerca de la fauna més exòtica i perillosa.

Ara, el naturalista ha creat un santuari d'animals a Tailàndia on els cuida i rescata algunes espècies. El seu objectiu és protegir-los d'alguns éssers humans que poden fer-los mal i els ofereix un espai natural.

En els darrers mesos, Frank s'ha vist involucrat en diverses disputes a X (abans Twitter), amb altres usuaris. L'última ha estat després de publicar un comentari en què esclatava contra el Govern per destinar 242.000 euros per estudiar els pingüins: "No hi ha diners per als malalts d'ELA... però sí per estudiar putos pingüins a l'Antàrtida. Maleeixo a tots i cadascun dels components d'aquest Govern. I als que els doneu suport, també”.

Després d'això, un usuari va respondre amb ironia a Cuesta: "Ara el problema són els pingüins, perquè els teus no van governar i no podien destinar pressupost a la malaltia que tu diguis. I també és evident que on governin els teus estan destinant molts diners a la sanitat".

Al naturalista li va molestar que la resposta fos en català i li va contestar en tailandès: "Has de ser realment estúpid quan respons en un idioma diferent".

No només això, i és que va seguir fent pública la seva molèstia: "Escric alguna cosa en espanyol... em contesta un en català... li responc en tailandès i s'indignen tots els independentistes a l'atur que són a internet. Si et parlo en castellà, respon en castellà i si et parlo en català, respon en català... ALDEANO".

Després d'això, Frank Cuesta està rebent moltes crítiques negatives, però ell segueix amb el seu pensament i no dubta a atacar a qui li respon: “A veure, retardat. Si escric en castellà i em respons en català quan tu parles els dos idiomes és que ets un puto imbècil. Com Espanyol que ets, has de conèixer i parlar el castellà... jo no he de conèixer i parlar el català... Per això li he respost en Tai... A banda de mermats... teniu un puto complexe espectacular. La gent es fica amb els catalans per subnormals com tu o el teu amic!".