Joana Sanz comparteix la seva primera fotografia amb Dani Alves després de sortir de la presó

Els darrers mesos s'ha especulat molt sobre la relació de la model i el brasiler

Joana Sanz comparteix la seva primera fotografia amb Dani Alves després de sortir de la presó

Joana Sanz i Dani Alves.

Joana Sanz i Dani Alves. / Gtres

Europa Press

Europa Press

Enmig d'especulacions sobre la seva relació després de la sortida de Dani Alves de la presó, Joana Sanz ha dissipat tots els dubtes en compartir una significativa imatge amb l'exfutbolista. La instantània confirma el suport de la model al seu marit, que recentment va sortir de la presó després de ser condemnat a quatre anys i mig per un cas de violació en una discoteca.

Durant el procés legal, Joana va romandre a la casa familiar de Barcelona. No obstant això, la seva marxa abans de l'arribada d'Alves va aixecar rumors de separació, fet que la model havia esmentat en ocasions anteriors.

El periodista Marc Leiradó, íntim amic de la model, confirmava que "fins a dia d'avui, Joana no està en aquella casa", una situació que sembla haver fet un gir inesperat en les darreres hores. La canària ha compartit una emotiva imatge en el seu perfil d'Instagram.

L'imatge de Joana Sanz amb Dani Alves.

L'imatge de Joana Sanz amb Dani Alves. / @joanasanz

A la foto, es veuen les seves mans entrellaçades, revelant un tatuatge compartit que diu '1+1=1', simbolitzant la seva unió. Aquest gest ha sorprès a tots, ja que en les últimes setmanes s'havia especulat molt sobre la posició que hauria pres Joana Sanz després de la posada en llibertat de Dani Alves el passat 25 de març.