Dulceida i la gironina Alba Paul negocien monetitzar el seu embaràs amb un documental

Laura Fa i Lorena Vázquez revelen més detalls sobre l'embaràs de la parella d'influencers

Rauw Alejandro es ven el mas que va comprar a Rosalía a Manresa com a regal de noces

La gironina Alba Paul Ferrer i Dulceida (Aida Domènech).

La gironina Alba Paul Ferrer i Dulceida (Aida Domènech). / DANIEL GONZÁLEZ / EFE

Laura Fa / Lorena Vázquez

Canvi d'horari, canvi de mes, però les Mamarazzis Laura Fa i Lorena Vázquez segueixen al peu del canó. En un nou programa repassen el més destacat de l'actualitat de la premsa del cor. Una setmana amb alguns protagonistes nous, però també amb noms propis que, per les mateixes o diferents raons que en episodis anteriors, repeteixen.

Dulceida (Aida Domènech) i la gironina Alba Paul van anunciar que seran mares. Ho van fer a través d'una publicació d'Instagram, en la qual ambdues mostraven les ecografies de la panxa de Dulceida, que serà qui gesti el futur fill. Un anunci que, a diferència de molts companys de professió que trien el diumenge per la nit per rebre més interaccions a les xarxes socials, va arribar el dimarts.

Fa i Vázquez han revelat en exclusiva, en aquest episodi del pòdcast Mamarazzis, que la parella d''influencers' es troba en negociacions amb la plataforma d'streaming Prime Video per crear (i continuar monetitzant contingut) un documental que bé podria ser la segona part de 'Dulceida al desnudo'. Aquesta vegada, la parella canviaria els 'posts' d'Instagram per un reportatge de l'embaràs de Dulceida. 'Dolç embaràs' a la vista?