El Girona B continua amb pas ferm. Ahir va ser el degà qui va sucumbir a la seva fortalesa. A la primera part els locals van gaudir de més possessió i van oferir més perill. Resta, aprofitant un refús de Quinti, va situar l'1 a 0 a l'electrònic abans del descans. A la represa, tot i la bona actitud dels visitants, novament l'intractable líder va tornar a mossegar mitjançant el definitiu 2 a 0 de Noah al minut 60.

L'Escala s'apropa a les posicions de descens després de sumar una nova derrota en la seva visita al Josep Seguer. Malgrat el bon inici dels empordanesos, que fins i tot es van avançar amb el gol de Barceló, dos gols a pilota aturada van canviar la dinàmica del partit fins acabar en la golejada local.

Victòria de mèrit del Lloret al camp d'un rival directe. El partit va estar obert des del xiulet inicial i els dos equips van gaudir d'ocasions en uns primers 45 minuts molt intensos. En la represa, Lobo va avançar el conjunt de la Selva i Martínez va sentenciar vint minuts després. Felius va retallar distàncies al minut 89, però no va ser suficient. Els visitants van endur-se els tres punts i la segona victòria consecutiva cap a Lloret.

Repartiment de punts entre el Llagostera B i el Rubí en un partit molt competit. Els locals van empatar de penal el gol inicial de Pérez, i altra vegada Busquets va igualar el gol de Mendoza. Els llagosterencs segueixen cuers.