Bustos torna a Girona per "demostrar de què soc capaç"

El davanter és presentat a Montilivi un dia després d'estrenar-se amb gol inclòs aquesta pretemporada

Nahuel Bustos, durant la roda de premsa de presentació.

Nahuel Bustos, durant la roda de premsa de presentació. / Girona FC

Carles Rosell

Carles Rosell

Nahuel Bustos afronta la seva segona temporada al Girona i la fa començant amb "bon peu", com ell mateix ha reconegut aquest migdia. Diumenge s'estrenava a Palamós i ho feia marcant un dels dos gols del seu equip contra el Costa Brava. Ha admès que l'any passat no va ser "el desitjat" i que se'l va acabar prenent com un "periode d'adaptació" del qual en va "aprendre" moltes coses. I també ha assegurat que torna per reivindicar-se i "demostrar de què soc capaç". 

CONVENCIMENT DE TORNAR

"No va ser tan difícil poder-me convèncer per tornar a Girona. Des del primer dia que vaig arribar aquí que em van tractar de la millor manera i em van fer sentir com si estigués a casa. Aquest va ser un dels primers motius per decidir-me. També perquè he volgut aportar el meu granet de sorra per aconseguir l'objectiu que tots tenim en ment". 

GOL EN EL PRIMER PARTIT

"És diferent començar amb el peu dret i tenir bones sensacions ja d'entrada. L'equip va demostrar que està treballant per donar el millor i per oferir tot allò que l'entrenador li demana". 

LA PASSADA TEMPORADA

"És obvi que no va ser la temporada desitjada i és aquest un dels altres motius pels quals he decidit tornar a Girona i demostrar de què soc capaç. Sempre posant l'equip per davant i treballant pel bé col·lectiu, és clar". 

QUÈ CAL CANVIAR?

"La motivació sempre hi ha sigut, des del primer dia. Crec que aquest any les coses m'aniran millor perquè l'equip i també jo mateix oferim un millor rendiment". 

ADAPTACIÓ

"El futbol és diferent a Europa. La temporada passada me la vaig prendre com un període d'adaptació. No em va tocar jugar gaire, però em quedo amb la part positiva, que va ser tot el que vaig aprendre. A part de compartir experiències amb un grup molt maco. Ara em toca demostrar per què he tornat aquí". 

NOU COS TÈCNIC

"Míchel té una manera diferent de joc al que hi havia la temporada passada. Crec que pel davanter és molt més fàcil perquè la pilota acabarà arribant. Haurem d'aportar-ho millor i ser més eficaços a l'hora de definir.

QUÈ LI DEMANA AL NOU ANY

"Està clar que l'objectiu és aconseguir l'ascens. Estem preparats per poder aconseguir-lo. En l'individual? Demostrar una mica de què soc capaç, aquest és l'objectiu. Sempre i quan posant l'objectiu per davant".  

LA CONTINUÏTAT DE CRISTHIAN STUANI

"Per a nosaltres, Cristhian és un jugador fonamental. És el nostre guia. Té una gran experiència que a nosaltres ens ajuda dins del camp i ens fa veure la manera més fàcil d'afrontar els partits i treure'ls endavant. Com a futbolista tothom sabem com és. Però és que com a persona encara és millor. Als jugadors més joves, com és el meu cas, ens ajudarà molt". 

QUÈ LI DEMANA MÍCHEL?

"Sí, hem mantingut alguna conversa. Sempre partint de la base que el grup està per davant de tot, m'ha demanat que pressioni, que jugui bé. Estic segur que treballarem bé". 

EL DORSAL 9 O 19?

"M'és indiferent, la veritat. El que passa és que el 9 ja l'havien utilitzat i quedava lliure el 19. Encara no sé quin número faré servir, però m'és indiferent".