Després de veure com perdia Valery Fernández, Ibrahima Kébé i Arnau Martínez, en pocs dies de diferència, Míchel tindrà per fi una bona notícia aquesta setmana. Si no passa res d’extraordinari, Juanpe Ramírez estarà disponible per jugar aquest proper diumenge a l’estadi Juegos Mediterráneos, camp de l’Almeria. El central canari ja fa un parell de dies que s’entrena amb el grup un cop ja recuperat de la lesió a l’adductor que li ha fet perdre’s els partits contra Las Palmas (1-3) i Eivissa (5-1).

D’aquesta manera, Míchel recupera un titular indiscutible i ara disposa de prou efectius -independentment de si Terrats ha superat la Covid- per tornar a jugar diumenge amb línia de tres centrals al darrere. Contra l’Eivissa, el tècnic va formar amb línia de quatre i la cosa va anar bé perquè va sorprendre Paco Jémez. Per repetir-ho a Almeria, en principi sense Arnau Martínez, el problema seria trobar un lateral dret. L’únic que s’hi podria adaptar seria Víctor Sánchez. Per contra, si juga amb tres al darrere, Iván Martín o Gabri es podrien adaptar a la posició de carriler.

Míchel és castigat amb dos partits per l’última expulsió

Diumenge, al camp de l’Almeria, ni tampoc el següent divendres, a Montilivi per rebre el Màlaga, el Girona podrà comptar amb el seu entrenador. Míchel ha estat sancionat amb dos partits pel Comitè de Competició degut a l’expulsió que va patir el passat cap de setmana coincidint amb l’enfrontament a l’estadi davant l’Eivissa (5-1). El tècnic va veure la vermella en el primer temps després de reclamar un possible penal sobre Baena que l’àrbitre no va concedir.