El Rayo falla dos cops un penal que podia haver condemnat del tot el Girona

Trejo i Isi van jugar amb foc i van acabar enviant als núvols el que hauria sigut la sentència

Trejo, durant el primer llançament de penal

Trejo, durant el primer llançament de penal / MARISCAL/EFE

Jordi Bofill

Jordi Bofill

Se les prometia molt feliç, el Rayo, quan a pocs minuts per arribar al descans, Pablo González Fuertes va assenyalar penal. El primer dels dos llançaments que hi hauria el va xutar Trejo, però la resposta de Gazzaniga va ser impecable: l’argentí va refusar el duríssim llançament del seu compatriota. La sorpresa va saltar quan, mentre els jugadors blanc-i-vermells desprenien eufòria per l’aturada del seu porter i els jugadors locals esperaven per picar un servei de cantonada, des del VAR van avisar al col·legiat asturià que allò s’ho havien de mirar bé. I efectivament, revisant la jugada, es va comprovar a la perfecció que Riquelme s’havia avançat al xut de Trejo, amb la qual cosa el penal s’havia de repetir.

I Trejo, un futbolista de caràcter que no s’amaga, va tornar a demanar la pilota. Tothom esperava un altre xut fort, sense contemplacions. Però amb el qual es va trobar Vallecas va ser amb una assistència cap a Isi, que l’autor del primer gol va enviar fora. 

Va ser una sorpresa de les grosses, perquè ningú no podia preveure que Trejo i Isi farien el que en el seu dia va fer Cruyff i més endavant van fer Messi i Suárez al Camp Nou, en un Barça-Celta. Ells dos van marcar, esclar. El doble penal fallat va recordar al que es va viure a Almeria a Segona Divisió, el curs passat, el març del 2022. Al Juegos Mediterráneos, el protagonista va ser Juan Carlos Martín, que aquest curs, malgrat començar-lo des de la gespa i ser fonamental en l’ascens a l’elit, l’està veient des de la banqueta. Allà, la cosa va ser més greu perquè una falta molt al límit de l’àrea va ser xiulada a dins. De la Hoz va fallar el seu xut, aturat per Juan Carlos, però el VAR va avisar l’àrbitre Sagués Oscoz, perquè diversos jugadors s’havien avançat al llançament. El segon xut l’enviaria als núvols Juan Villar

L’empat a Vallecas permet que l’equip puntuï després de dues derrotes consecutives i abans de l’aturada pel campionat. Quan es reprengui, l’1 d’abril, l’Espanyol visitarà Montilivi.

Subscriu-te per seguir llegint