Bueno també juga els noranta minuts contra Corea

El central té previst arribar demà a Girona, però caldrà veure si ho fa a temps per entrenar-se

Els jugadors de Corea celebren l'1-1 amb Bueno en primer pla

Els jugadors de Corea celebren l'1-1 amb Bueno en primer pla / KIM SOO-HYEON

Marc Brugués

El defensa del Girona, Santi Bueno ha disputat els noranta minuts amb l'Uruguai aquest migdia en el partit amistós contra Corea del Sud a Seül que ha acabat amb victòria charrúa per 1-2. Bueno ja va ser titular i va sumar els noranta minuts divendres passat contra el Japó que va suposar el seu debut amb la selecció uruguaiana absoluta. El defensa del Girona ha estat protagonista involuntari del gol coreà després d'un mal refús que ha originat la jugada de l'empat. Bueno té previst arribar demà a terres catalanes, però caldrà veure si és a temps d'entrenar-se i si Míchel hi compta pel partit de dissabte contra l'Espanyol a Montilivi.