Míchel: «Intentarem fer un pas més l’any vinent»

L'entrenador madrileny, que prefereix no quedar-se amb un moment de la temporada i si amb el dia a dia viscut al costat de la plantilla, ha reconegut que aquest Girona ha aconseguit alguna cosa molt bonica

Míchel, amb Arnau

Míchel, amb Arnau / EFE

Jordi Bofill

Jordi Bofill

En la primera pregunta de la roda de premsa, un periodista local li ha dit a Míchel que a El Sadar havien demostrat el perquè havien arribat tan lluny en aquesta Lliga. «M'he posat a mirar les notes que havia escrit al principi de Lliga i sortia que havíem de tenir una identitat, i n'hem tingut. Estem orgullosos d'haver-nos salvat, que era el primer objectiu. Després, era anar a Europa i aconseguir el nombre més gran de punts de la història del club a Primera, que això no ha pogut ser. Hem buscat ser mereixedors del premi i en la xerrada he dit als futbolistes que si l'any ha estat fantàstic, és per tota la feina que han fet en el dia a dia. Ens hem quedat amb la mel als llavis, però tinc la sensació que hem assolit una cosa molt bonica i la gent ho reconeix. Estem en el bon camí», afirma l'entrenador del Girona.

«Sempre hem dit que som un equip en creixement, que ha de cremar etapes. Quan vam ser entre els deu primers, vam voler alguna cosa més. També em sento culpable, perquè després de guanyar al Mallorca, he baixat la pressió dels entrenaments perquè hi ha gent que en tres anys no ha tingut cap mena de respir. Contra l'Osasuna hem competit bé, però amb el risc que assumim, no hem sigut conscients que havíem de protegir-nos. Això, l'any vinent, si volem estar al nivell que està l'Osasuna, hem de millorar-ho».

Míchel ha enviat un clar missatge a l'afició: «L'any vinent intentarem fer un pas més». L'equip, sense gasolina, ha acabat sumant tan sols dos punts dels darrers quinze en joc. «Això no taca res, perquè hem donat la cara en tot moment. Valoro a l'equip pel rendiment, no pel resultat. Aquesta puntuació no representa el que som». A Pamplona, les pèrdues de pilota van tornar a castigar. «Som verticals; no volem ser vistosos, volem ser efectius. I a vegades ens confonem».

Respecte al curs vinent, el tècnic madrileny preveu que «Quique farà una gran plantilla i això em dona confiança. Tenim una bona comunicació, entre tots, gràcies a ell. Sap què necessito i està identificat amb la meva idea. Tant de bo puguem comptar amb tots els futbolistes que hem tingut aquest any, però no crec que passi. Segur que disposarem d'una plantilla amb garanties per lluitar per mantenir la Primera Divisió.»

Subscriu-te per seguir llegint