El City, disposat a quedar-se Riquelme en propietat

L'Atlètic de Madrid ja ha rebutjat una primera oferta de 15 milions més sis en variables pel futbolista, a qui el Girona desitja tenir novament

Rodrigo Riquelme, durant la concentració de la selecció espanyola sub21.

Rodrigo Riquelme, durant la concentració de la selecció espanyola sub21. / RFEF

Jordi Bofill

Jordi Bofill

No han amagat mai, ni el director esportiu Quique Cárcel ni l'entrenador Míchel Sánchez, que un dels grans propòsits del Girona 2023/24 és que a la llista de futbolistes blanc-i-vermells inscrits a la LFP aparegui el nom de Rodrigo Riquelme, que aquest curs ha excel·lit a Montilivi gràcies al préstec de l'Atlètic de Madrid.

Perquè el futbolista madrileny, ara amb la selecció sub21 disputant l'Europeu, on està a les semifinals, repeteixi estada a Girona, hi ha moltes fórmules possibles. La que ha aparegut en les darreres hores, però, no se l'esperava pràcticament ningú: l'aposta del Manchester City per quedar-se amb propietat el futbolista.

La informació, avançada pel periodista Ángel García, indica que el club anglès, de fet, ja ha ofert quinze milions més sis en variables a l'Atlètic de Madrid, que ha rebutjat aquesta primera proposta. L'objectiu del conjunt matalasser seria arribar, com a mínim als trenta milions d'euros.

És complicat que Simeone li doni els minuts que Riquelme vol tenir, i per això la sortida del madrileny no és gens il·lògica. El que sí que és complicat és que el futbolista repeteixi presència a Montilivi, malgrat que l'ajuda del Manchester City seria molt benvinguda.

El City, però, també pot optar perquè el futbolista es quedi a les ordres de Pep Guardiola i pugui desenvolupar unes qualitats que li han servit per ser un dels puntals de la permanència assolida per Míchel Sánchez. Un cas semblant ja va passar l'estiu passat amb Sergio Gómez, a qui els anglesos es van quedar en la seva plantilla, tot i que el Girona també va sol·licitar els seus serveis.

Subscriu-te per seguir llegint