Els jugadors del Girona B convencen en l’estrena amb el primer equip a Olot

Míchel dona l’oportunitat als set jugadors del Girona B que fan la pretemporada a les seves ordres

Minsu remata amb el cap a la porteria de Batalla.

Minsu remata amb el cap a la porteria de Batalla. / ANIOL RESCLOSA

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

«Els jugadors del filial han fet un molt bon partit. Estan entrenant molt bé aquests dies amb nosaltres. M’agrada que la base del Girona tingui tanta salut. Tots han fet un gran partit. De mica en mica, el que s’ho guanyi pot estar al primer equip». L’última frase que va dir Míchel en l’estrena amb victòria a Olot (2-4) genera il·lusió i també dona confiança. Molta. Pel fet de saber que els esforços valen la pena, sobretot si hi ha un entrenador partidari d’apostar pels joves talents. Els set privilegiats que des de la setmana passada acompanyen el Girona en l’inici de la pretemporada i a dia d’avui es troben a les instal·lacions de Royalverd a la Vall d’en Bas per exprimir encara més el treball, van mostrar que si aquests dies entrenen a les ordres de Míchel no es pas per casualitat. Minsu, Iker Almena i Pau Víctor van retornar-ho amb gols. L’altre va marcar-lo Manu Vallejo.

Excepte Pau Víctor i Marc Aznar, tots s’estrenaven amb el primer equip. Minsu, Selvi, Almena, Jastin i Antal van tenir la primera oportunitat. Cap la va desaprofitar, mostrant detalls de qualitat en els minuts que van trepitjar el terreny de joc del Municipal d’Olot. Els futbolistes del Girona B van ser dels més destacats del conjunt blanc-i-vermell, mentre els jugadors del primer equip feien evident les altes càrregues de treball que arrosseguen amb motiu del retorn als entrenaments. Tant bon punt sortien del camp, tots es posaven ràpidament en mans dels preparadors físics i fisioterapeutes per tractar-se.

Minsu i Aznar van ser titulars. Pau Víctor, Selvi, Almena, Jastin i Antal van entrar a la segona part en què gairebé la meitat de l’equip estava format pel filial. Per si fos poc, Minsu, Almena i Pau Víctor van veure porteria.