Savinho i Pablo Torre hi posen la màgia (2-0)

El Girona supera el Sheffield United a Manchester gràcies a dos grans gols del brasiler i el càntabre a la segona part

Pablo Torre i Savinho celebren el gol del brasiler

Pablo Torre i Savinho celebren el gol del brasiler / Girona FC

Marc Brugués

El Girona continua posant-se en forma per a la temporada i aquesta tarda ha superat el Sheffield United (2-0) en un amistós disputat a la Ciutat Esportiva del Manchester City. El gran protagonista del partit ha estat Savinho, autor del primer gol i de l'assistència del segon. El brasiler, a més a més, ha estat present en totes les accions de perill dels gironins ensenyant que té màgia i desequilibri en l'acció de l'1-0. Ja en l'afegit, Torre, amb un gran retall, ha deixat assegut el seu marcador per clavar la pilota lluny de l'abast del porter. Si Savinho i Torre s'entenen, el Girona pot haver trobat una gran societat. Instal·lats a terres angleses des de dilluns, el Girona continuarà la preparació amb un partit dissabte contra el Blackburn Rovers.

El partit ha servit per comprovar que Arnau Martínez ha tornat fort com un roure. El maresmenc ha disputat els noranta minuts. Míchel ha repartit minuts entre la resta de jugadors. Savinho, Aleix Garcia i Gazzaniga també han participat a tot el partit. Blind ha jugat la primera part sencera mentre que Pablo Torre ha entrat a la darrera mitja hora i ha ensenyat algun detall de qualitat interessant. Una errada de Gazzaniga en la sortida de la pilota a punt ha estat de costar l'empat, però el que ha arribat ha estat el segon gol del Girona, obra de Pablo Torre, en una gran acció individual dins l'àrea petita.

GIRONA: Gazzaniga, Arnau, Blind (m.46, Miguel Gutiérrez), Juanpe (m.46, Bernardo), David López (m.46, Callens), Aleix Garcia, Herrera (m.62, Selvi Clua), Savinho, Stuan (m.63, Pau Víctor), Jastin (m.46, Pablo Torre) i Manu Vallejo (m.63, Almena).

SHEFFIELD UNITED: Davies, Seriki, Ahmedhodzic (m.35, Gomis), Egan (m.75, Hackford), Freckleton (m.75, Buyabu), Lowe, Ben Slimane, Berge (m.75, Macedo), Fleck (m.20, Smith), Marsh (m.75, Sachdev) i Osula (m.75, Diskinson).

GOLS: 1-0, m.73, Savinho; 2-0, m.93, Pablo Torre.