El següent pas és el Sheffield

L'equip de Míchel disputa aquest migdia (14 hores, Esport3) el seu tercer amistós de la pretemporada

Míchel Sánchez, durant l'estada a Manchester.

Míchel Sánchez, durant l'estada a Manchester. / GIRONA FC

Jordi Bofill

Jordi Bofill

Després de vèncer tímidament l'Olot (2-4) i d'empatar a dos contra l'Andorra, el Girona de Míchel Sánchez disputa aquest migdia el tercer amistós de l'estiu contra un rival de més entitat: el Sheffield United, de la Premier League, a les instal·lacions de la City Football Academy (14 hores, Esport3).

El conjunt gironí, amb el principal propòsit d'acumular minuts i dosificar càrregues i rodatge arribarà aquesta setmana a un punt mitjà en la planificació prevista per al debut a la Lliga del 12 d'agost contra la Reial Societat: si fins ara tot ha anat pausadament, tocarà accelerar, amb la disputa de cinc amistosos més que avaluaran el nivell col·lectiu.

Però també hi ha objectius esportius, esclar. El primer, millorar defensivament. La imatge de l'equip, en aquest sentit, durant els dos partits jugats no ha estat bona. I aquest és un mal que s'acumula de la temporada passada, on per moments existia la sensació que els rivals no necessitaven gairebé res per fer-li mal al Girona. L'Olot, un conjunt que competirà a Tercera RFEF -on precisament hi haurà el Girona B-, i l'Andorra, de Segona Divisió, li han marcat quatre gols en cent vuitanta minuts. Fer-ho més bé és pràcticament una necessitat.

Fins ara, ni Viktor Tsygankov, ni Borja García ni Arnau Martínez -arribat dilluns- han gaudit de minuts aquesta pretemporada, i caldrà veure si per fi s'estrenen contra els homes de Paul Heckingbottom, acabats d'ascendir a la màxima categoria del futbol anglès i que ahir al vespre van jugar un amistós contra el Rotherham. La setmana passada van empatar amb l'Estoril (0-0).

Subscriu-te per seguir llegint